תחרות הסטארט-אפ אופן

סטארט-אפ אופן

הנכם מוזמנים לקרוא על המנצח של תחרות הסטארט-אפ אופן ישראל 2015, לחצו כאן.

אנו שמחים לבשר שחברת לשתות, מנצחת תחרות הסטארט-אפ אופן 2015, הוכרזה כאחת מ-20 החברות ה”חמות” בעולם מטעם CNBC, תוכלו לקרוא יותר בידיעה כאן.
____________________________________________________________________________

יזמים יקרים, בשנה הבאה תפתח ההרשמה לתחרות  StartUp Open Israel 2016 המתקיימת ב-60 מדינות בעולם. מוזמנים לעקוב אחרינו כאן ובפייסבוק של שבוע היזמות העולמי.
____________________________________________________________________________

תחרות הסטארט אפ אופן מתמקדת בחברות שחוו התקדמות משמעותית – בתקופה שבין (25.11.2014 ) שבוע היזמות הגלובלי 2014 ( ל 16.11.2015) שבוע היזמות הגלובלי 2015 .
התחרות מזמינה יזמים בעולם לשפר את הכישורים העסקיים שלהם וליהנות מחשיפה עולמית.
המנצח הישראלי בתחרות ייהנה מחבילת שירותים בשווי אלפי שקלים, יכנס באופן אוטומטי לרשימת 50 הסטארט אפים -המבטיחים בעולם, GEW50 ,
ויתמודד על חבילת הפרסים העולמית של ה-Startup Open.

מי רשאי להגיש מועמדות?
חברות שעשו צעד משמעותי בדרך להצלחה החל מתאריך ה – 25.11.2014 (תחילת שנת היזמות 2015)

בין הצעדים – Startup Moment (כדי להגיש מועמדות צריך אחד מן הצעדים ומעלה):
٥ הקמת החברה ٥ מכירה ראשונה ٥ השקת מוצר
٥ גיוס הון ראשוני ٥ גיוס עובדים ראשונים ٥ רישום פטנט
*וכל אירוע משמעותי אחר הקשור בתהליך הבניה של החברה הצעירה

על המועמדים להיות תושבי מדינת ישראל

על המתחרות בתחרות לא להיות ממוסדות  כחברה ברשם החברות (incorporated) לפני מרץ 2013
(החברות לא חייבות להיות כלל ממוסדות לצורך התחרות אם זה רעיון התחלתי לדוג).

על המועמדים להגיש טופס מועמדות וסרטון באורך של עד 4 דקות בו יציגו את עצמם ואת הרעיון שלהם. על הסרטון להיות בשפה האנגלית ויכול להתייחס לדוגמה על השאלות הבאות: מהו הרעיון, מדוע לדעתכם הוא שימושי, מהן האלטרנטיבות ומדוע לדעתכם הרעיון עדיף על פניהן, מה הבעיה העיקרית שהרעיון שלכם פותר ומהו השוק של המוצר אותו אתם מציעים.

את טופס הגשת המועמדות ניתן להוריד כאן.

את הטופס המלא והסרטון יש לשלוח ל: Gew.Startup@gmail.com תחת הכותרת “הגשת מועמדות לתחרות הסטארטאפ אופן”. שימו לב, סרטונים אשר עוברים את מגבלת 20MB של תיבת Gmail יש לשלוח באמצעות פלטפורמות למשלוח קבצים גדולים דוגמת JumboMail / קישור אחר להורדה וכד’.

לוח זמנים לתחרות:

סגירת ההרשמה לתחרות: יום שני, 13.7 בשעה 12:00.

גמר התחרות:  7.9, מעמד הגמר יתקיים במתחם הנסן בירושלים

STARTUP OPEN ISRAEL
ישראל משתתפת בתחרות הסטארט אפ אופן – מאז ראשיתה, בשנת 2010 ולאורך כל השנים הנציגות הישראליות זכו במקומות מכובדים בתחרות. בשנה האחרונה הזוכה הישראלית חברת לשתות אשר מפתחת טכנולוגיה שמאפשרת זיהוי מהיר של גורמים מזהמים במי שתייה הוכרזה כאחת מ-20 החברות ה”חמות” בעולם מטעם CNBC.
בשנה הקודמת זכתה הזוכה הישראלית Breezometer העומדת מאחורי טכנולוגיה ייחודית למיפוי זיהום אוויר בזמן אמת בכל מקום, במקום הראשון בעולם, החברה אשר ניצחה בגמר התחרות הארצית בירושלים ניצחה בתחרות העולמית חברות סטארט-אפ מ 38 מדינות משתתפות.
בין החברות הישראליות שייצגו את ישראל בעבר וזכו בתואר GEW 50 חברת הסטארט אפ – Folloyu העומדת מאחורי פיתוח מוצר המעביר את פעילות הווב
של המשתמשים ישירות אל המכשירים הניידים שלהם והשלימה מספר סבבי גיוס וכן את חברת Nova-Lumos המאפשרת לאזרחים במדינות מתפתחות לצרוך חשמל דרך רשתות סלולאריות.

הזוכה בתחרות העולמית STARTUP OPEN 2014 – GEW50
Breezometer , סטארט-אפ ישראלי בתחום הקלינטק והבריאות
אפליקציית בריזומיטר שואבת נתונים בזמן אמת מכ-300 תחנות ניטור אוויר של המשרד להגנת הסביבה הפזורות ברחבי הארץ ויוצרת מפה של איכות האוויר במדינה. את המידע על יתר הרחובות על המפה היא משלימה באמצעות אלגוריתם ייחודי. האפליקציה אף יודעת לשלוח התראות על זיהום אוויר או איכות אוויר נמוכה בזמן אמת לגבי מיקומים המוגדרים מראש בכך היא נותנת מענה לאויב השקט  של זיהום האוויר – לפי נתוני ארגון הבריאות העולמי הוא אחראי ל-7 מיליון מקרי מוות כל שנה. בישראל, לפי נתוני ה-OECD, נהרגים כל שנה 2,500 איש כתוצאה מפגעי זיהום האוויר.
Breezometer זכתה במקום הראשון בתחרות ה Startup Open Israel 2014 ולאחר מכן זכה בתחרות העולמית Startup Open Global 2014, כחלק מהזכייה בתחרות העולמית,  החברה ייצגה את ישראל בכנס היזמות העולמי ה-GEC במילאנו בהשתתפות 153 מדינות. בחודש מאי האחרון, מארגני רשת היזמות העולמית (GEN) הפגישו את החברה באירוע מיוחד בבית הלבן יחד עם נשיא ארה”ב, ברק אובמה.

הפרסים בתחרות:
סטארט-אפ