תחרות Get In The Ring

GITR- call for companies

ברכות למנצחות התחרות בישראל – SpeakEZ ו-Aquanos על זכייתם במדליית כסף במקצים משקל קל ומשקל בינוני בתחרות העולמית!

3 המנצחות הישראליות, SpeakEZ, Aquanos, FireLayers זכו במקום הראשון בגמר התחרות האזורית דרום אירופה, והפכו את ישראל למדינה היחידה ששולחת 3 מנצחות לגמר התחרות העולמי בקולומביה.

הנכם מוזמנים לקרוא על המנצחים של תחרות GITR ישראל 2015-6, לחצו כאן.

________________________________________________________________

יזמים יקרים, בחודשיים הקרובים תפתח ההרשמה לתחרות  Get In The Ring Israel 2016-2017 המתקיימת ב-80 מדינות בעולם. מוזמנים לעקוב אחרינו כאן ובפייסבוק של שבוע היזמות העולמי.
________________________________________________________________

זירת הסטארטפים Get in the Ring מגיעה לישראל!

GITR הינה אחת מפלטפורמות היזמות המרשימות בעולם – השנה ישתתפו בתחרות 10,000 סטארטפים מ-80 מדינות!

התחרות מהווה פלטפורמה עולמית לקידום סטארטפים במטרה ליצור קשרים עסקיים ורשת של תומכים שיעזרו לסטארטפים להתפתח. זירת הסטארטאפ -GITR  מעניקה למתמודדים את ההזדמנות לחשיפה בינלאומית, במדיה, מול קהל של בעלי עניין ומשקיעים ומול חבר שופטים המורכב מהדמויות מפתח בתעשיית ההייטק הישראלית.

התחרות מחולקת ל-3 קטגוריות, ובכל אחת מהן יבחר מנצח אשר ייצג את ישראל בגמר העולמי במרץ 2017:
– שווי של עד חצי מיליון יורו
– שווי של בין חצי מיליון ל-2 וחצי מיליון יורו
– שווי של 2 וחצי מיליון יורו ויותר

בחירת שלושה מנצחים מקטגוריות שונות מעצימה את התחרות ומדגישה את ייחודה- GITR היא חגיגת טכנולוגיה: פתוחה לכל סוגי הסטארטפים ולחברות קטנות וגדולות כאחד. התחרות מציעה פלטפורמה ייחודית ואטרקטיבית בה סטארטפים מתחרים זה מול זה באמצעות פיטצ’ים איכותיים ומגייסים את קולות השופטים והקהל במטרה להיות אלופי Get In The Ring- Israel.

שנה שעברה החברות המנצחות זכו כולן במקום ה-1 בגמר התחרות האזורי של דרום אירופה ולכן טסו להתמודד בגמר העולמי בקונגרס היזמות העולמי 2016 בקולומביה, שם זכו שתי החברות SpeakEZ ו- Aquanos במדליית כסף!

השנה לא יתקיים גמר אזורי והחברות המנצחות של ישראל יטוסו ישר להתמודד בגמר העולמי במרץ 2017!

הרשמה לתחרות של שנת 2016 טרם נפתחה, הישארו מעודכנים בפייסבוק של שבוע היזמות הגלובלי.

לפרטים נוספים, סתיו: stav@mit-forum.org.il

מידע נוסף ניתן למצוא באתר התחרות העולמית:  http://getinthering.co/