תחרות Future Agro Challenge

Future Agro Challenge היא תחרות עולמית של חדשנות בתחום האגרוטק, תחום מרתק בעל השפעה עצומה על הבריאות ואיכות החיים שלנו.

אוכלוסיית העולם צפויה לגדול ל-9 מיליארד תושבים עד לשנת 2050. האתגר של הזנת אוכלוסייה בסדר גודל כזה מורכב וחשוב. אתגר זה מחייב אותנו להשקיע את מירב המאמצים במטרה להגדיל את ייצור המזון באמצעות הגדלת היעילות החקלאית תוך הקטנת הנזקים הסביבתיים שאנחנו יוצרים.

Future Agro Challenge נוסדה בשנת 2013 במטרה לתת מענה לאתגר זה. התחרות צוברת תאוצה ומודעות ציבורית ומהווה פלטפורמה לאינטראקציה בין התומכים השונים בקידום פתרונות חקלאיים-סביבתיים יעילים.

התחרות מתקיימת, במקביל, במעל ל-40 מדינות, כאשר הזוכים הלאומיים יתמודדו על ההזדמנות להשתתף בגמר שיערך במסגרת קונגרס היזמות העולמי במדיין, קולומביה.

המתחרים יזכו לחשיפה עולמית, הן במדיה והן מול חבר השופטים המקצועי והמגוון.
בנוסף החברה הזוכה תוזמן לסדרת מפגשים עסקיים עם גופים רלוונטיים במדינת וירג’יניה, בשיתוף VIAB
לפרטים נוספים, לחצו כאן

נושאים מרכזיים:
1. חסכון בצריכת מים ואנרגיה
2. שימור הסביבה
3. אנרגיה מתחדשת
4. דשנים אלטרנטיביים
5. שימור ערכים תזונתיים במזון

חוקי התחרות:
מועמדים:
1. מיזם בתחום ה-Agrotech שקיים פחות מ-5 שנים.
2. נציג אחד לפחות דובר אנגלית ברמה גבוהה מאוד
3. בעלי רעיון או מודל עסקי רווחי
4. תחום העיסוק של החברה בין התחומים אשר צוינו מעלה.

תחומי התחרות:
1. Evergreen Practice
2. Nutrition & Health
3. Agro Logistics
4. Farmer incomes
5. Education
6. Agro Tourism
7. Safety & Health
8. Packaging

על המועמדים להגיש טופס מועמדות וסרטון באורך של עד 1.5 דקות בו יציגו את הרעיון שלהם. על הסרטון להיות בשפה האנגלית  ובו צילום של חברי הצוות המתייחסים לשאלות המובאות בטופס ההרשמה (לדוג’ מהו הרעיון, מדוע לדעתכם הוא שימושי, מהן האלטרנטיבות ומדוע לדעתכם הרעיון עדיף על פניהן, מה הבעיה העיקרית שהרעיון שלכם פותר ומהו השוק של המוצר אותו אתם מציעים).

מועד אחרון להרשמה:
יום שלישי ה-5.1.2016, 12:00 בצהריים.

להרשמה לחצו כאן

לפרטים נוספים, עידו: ido@mit-forum.org.il