יזמות על הבר

Image may contain: text

“שבוע היזמות הגלובלי” פרויקט עולמי המתקיים בכל שנה ב-160 מדינות במקביל ומטרתו לעודד צעירים לשקול את המסלול היזמי כמפתח לעצמאות כלכלית ושדרוג חברתי. הפרויקט מזמין צעירים ברחבי העולם לשלב בחייהם חדשנות, דמיון ויצירתיות, מעניק השראה לחשוב בגדול, להגשים רעיונות ולהטביע חותם.

פרויקט ‘יזמות על הבר’ הוא מפעילויות הדגל של שבוע היזמות הגלובלי בישראל. אנחנו מזמינים צעירים שנושא היזמות קרוב לליבם לפגוש יזמים ותיקים בברים ברחבי הארץ ולדבר איתם בגובה העיניים על כוס בירה.יזמות על הבר

אנחנו משתפים פעולה עם יזמים ותיקים ומצליחים ביניהם: ינקי מרגלית, דליה פרשקר, עופר שושן,  מריוס נכט, יזהר שי, יגאל רותם, חמי פרס, פרופ’ אהוד וינשטיין, פרופ’ יוסי מטיאס, גילי רענן, איריס שור, רוני רוס, גיגי לוי, נעם לניר, ישי גרין, שלמה קליש, פרופ’ עודד שוסיוב, ד”ר גיורא ירון, פרופ’ עירד בן-גל, פרופ’ אהוד גזית, פרופ’ יוסי שחם, פרופ’ נתן אנטרטור, פרופ’ דוד מנדלוביץ’, רוני זהבי ועוד רבים ורבות.

במסגרת הפרויקט מתארחים מדי פעם אישיויות מחו”ל, בין האנשים שהתארחו: ממציא כפתור הלייק בפייסבוק,  ג’רארד מורגנשטרן, מנהלת הפעילות הבינלאומית של חברת אינדיגוגו, ליז וואלד וראש מרכז היזמות של אוניברסיטת PACE בניו יורק, ברוס בקנהיימר.

הפרויקט זכה להצלחה רבה, פרץ לקהלים חדשים ועורר עניין רב גם במדיה.

כבר בשנתו השלישית הרחבנו את הפעילות לעשרות ערים וקיימנו אירועים רבים ברחבי הארץ מקריית שמונה ועד באר שבע. לאור הביקוש החלטנו לקיים את הפרויקט בתל-אביב במהלך כל השנה ומפגשי יזמות על הבר מתקיימים בעיר באופן שוטף, הפרויקט מגיע לשיאו במהלך שבוע היזמות העולמי בנובמבר כאשר עשרות אירועים של יזמות על הבר מתקיימים בכל הארץ.

השנה יזמות על הבר בשיתוף בנק לאומי, לאומי דיגיטל באירועים נרחבים ברחבי תל אביב וברחבי הארץ.12-19 בנובמבר בברים נבחרים ברחבי הארץ.
לפרטים דרך הפייסבוק לאירועים ברחבי הארץ לחצו כאן
לפרטים דרך המיטאפ לאירועים ברחבי הארץ לחצו כאן

להרשמה לאירועים לחצו כאן

כל הפרטים והאירועים בעמוד “יזמות על הבר” בפייסבוק ובדף המיטאפ יזמות על הבר.

לפרטים נוספים, חסויות ואירועים, ניתן לפנות במייל אל נור ביאדסי, רכזת שבוע היזמות הגלובלי במייל: gew.israel@gmail.com
וכן במייל אל רכזת יזמות על הבר, שירה סימונוביץ’: shira@mit-forum.org.il