תחרות CleanTech Open Global Ideas

קלינטק ישראל

אנחנו שמחים להכריז על פתיחת ההרשמה לתחרות 2016 Cleantech Open – Global Ideas Competition!
התחרות הגדולה בעולם בתחום של אנרגיה ירוקה אשר מתקיימת מידי שנה בסיליקון וואלי.
_______________________________________________________________

זו השנה השמינית בה ישראל לוקחת חלק בתחרות העולמית. גם השנה, מטרת התחרות היא חיפוש אחר פתרונות פורצי דרך בתחום הקלינטק במספר תחומים:

– Energy Generation
– Energy Efficiency
– Water and Waste
– Energy Distribution and Storage
– Green Buildings
– Smart Transportation
– Smart Grid

ישנם 2 מסלולים בתחרות:

מסלול 1: Cleantech Open – Global Ideas, עבור ליזמים בשלב הרעיון או חברות שגייסו עד 1 מיליון דולר.
המתחרים שיזכו במסלול  Cleantech Open – Global Ideas ייצגו את מדינת ישראל בגמר התחרות העולמית שתתרחש בעמק הסיליקון בפברואר 2017.

מסלול 2: חברות בוגרות, עבור חברות שגייסו בין 1 מיליון דולר ועד 5 מיליון דולר.
המתחרה שתזכה במסלול חברות בוגרות תוכרז כחברה המבטיחה בתחום הקלינטק בישראל.

זוהי הזדמנות לפגוש יזמים נוספים, מנהלים, יועצים, משקיעים ושחקנים גלובליים מתחום הקלינטק, להציג בפניהם את המיזם שלכם וליצור הזדמנויות חדשות.

חוקי התחרות:

מועמדים:
1. התחרות פונה ליזמים בודדים או לקבוצות, ממציאים וחברות בשלב מוקדם או מתקדם
2. התחרות מיועדת לחברות אשר גייסו – מסלול 1: סכום שאינו עולה על 1 מיליון דולר מכל מקור שהוא (מימון ממשלתי, משקיעים פרטים, חממות, מימון תאגידי, קרנות הון סיכון וכד’), או שטרם גייסו הון.
– מסלול 2:  גייסו הון של בין 1 מיליון דולר ל-5 מיליון דולר מכל מקור שהוא.
3. על המועמדים להיות תושבי מדינת ישראל
4. תחום העיסוק של החברה בין התחומים אשר צוינו מעלה

על המועמדים להגיש טופס מועמדות וקישור לשני סרטונים באורך של עד 2-3 דקות בו יציגו את הרעיון שלהם ואת הצוות. על הסרטונים להיות בשפה האנגלית ולהתייחס לשאלות המובאות בטופס ההרשמה (לדוג’ מהו הרעיון, מדוע לדעתכם הוא שימושי, מהן האלטרנטיבות ומדוע לדעתכם הרעיון עדיף על פניהן, מה הבעיה העיקרית שהרעיון שלכם פותר ומהו השוק של המוצר אותו אתם מציעים).

לינק טופס ההרשמה: http://bit.ly/CleantechOpen2016

לוח זמנים לתחרות:

סגירת ההרשמה לתחרות: יום חמישי, 11.8.16 בשעה 22:00.

גמר התחרות הארצית: 1.11.16, מעמד הגמר יתקיים באודיטוריום בית הספר ללימודי הסביבה ע”ש פורטר באוניברסיטת תל-אביב

הצלחות מהשנים האחרונות:

בשנה האחרונה הגיעה הזוכה הישראלית, חברת אספטוריי, למקום הראשון העולמי, ובכך שחזרה את ההישג של חברת אוטואגרונום שזכתה גם היא במקום הראשון העולמי בשנה הקודמת. שנה קודם לכן זכתה הנציגה הישראלית GreenSpense, במקום השני בתחרות העולמית. בנוסף, זכתה החברה במקום הראשון בקטגוריית כימיקלים וחומרים מתקדמים. שנה לפני כן, ב-2012, העפילה הנציגה הישראלית, Nova Lomus, למקצה הגמר. מארגני התחרות בעמק הסיליקון הפגישו את החברה עם חברה רב לאומית חשובה, אשר החליטה לקדם שיתוף פעולה עם הסטארט-אפ הישראלי. בהמשך, אולי גם הודות לקשר החשוב הזה, זכתה החברה להשקעת הון סיכון, והיא מפגינה צמיחה מרשימה.
במפגש ה- Global Entrepreneurship Congress במרץ 2016 הוכרה ישראל בפעם השלישית ברציפות כ- “Host of the Year” של תחרות הקלינטק העולמית וכן זכתה בתואר 2016 Compass Award for GEN Country Champions.

לפרטים נוספים אודות שבוע היזמות העולמי לחצו כאןלפרטים נוספים אודות התחרות לחצו כאן

שורת לוגואים- שותפים מרכזיים

קלינטק 2014